logo gomag


Lorand Soares Szasz
Founder & CEO Upriserz.ro

Lorand Soares Szasz

Despre Lorand Soares Szasz


Lorand Soares Szasz este considerat unul dintre cei mai buni experti romani in cresterea accelerata a IMM-urilor.
A ajutat prin cursuri, consultanta si coaching peste 200.000 de firme sa isi creasca vanzarile si sa isi eficientizeze operatiunile. Rezultatele obtinute de clientii lui l-au propulsionat rapid in topul celor mai cautati speakeri din tara. A fost nominalizat la antreprenorul anului in 2015 de Ernst & Young. Conform unui studiu realizat de MKor in 2017 a fost inclus in top 10 cei mai influenti lideri din lume admirati de antreprenorii din Romania alaturi de Bill Gates, Barak Obama, Warren Buffett, Richard Branson, Dailai Lama si altii. A scris 6 carti de business si dezvoltare personala care au fost vandute in zeci de mii de exemplare, inclusiv o carte cu Brian Tracy.


In Martie 2019 a infintat upriserz.ro, o platforma on-line care contine zeci de cursuri de dezvoltare personala, profesionala si de antreprenoriat si la care ai acces pe baza unui abonament. Dupa primul an de la infintare ajunsese la vanzari de peste 1.000.000 de euro si cu peste 6.500 de clienti pe platforma.


Mai presus de aceste realizari profesionale, Lorand este tatal unei fetite pe nume Melissa si sotul unei portugheze superbe pe nume Vania.Copyright 2020 Gomag Virtual Summit