Raluca RADU
Country Manager ANSWEAR.ro și Founder MTH Digital

Raluca Radu este Country Manager ANSWEAR.ro, Founder MTH Digital si Co-Organizator GPeC – cel mai important eveniment de e-commerce din Romania. Avand o experienta de peste 13 ani in marketing digital si strategie de business online, Raluca se implica activ in cresterea si educarea pietei de comert electronic, fiind trainer de e-commerce in cadrul DallesGO si consultant in zona de strategie si marketing online pentru business-uri la inceput de drum in mediul digital. 


In trecut, Raluca s-a ocupat de introducerea pe piata a business-ului OLX.ro si de cresterea acestuia si a condus cu succes echipe si proiecte online in cadrul Naspers, The Group, F64, Acasa.ro. De asemenea, Raluca are o puternica experienta in zona de startup-uri de tehnologie, fiind co-fondatorul proiectului How To Web si implicandu-se ca mentor sau advisor in numeroase startup-uri tech autohtone. 


Absolventa de Automatica si Calculatoare si pasionata de matematica, Raluca este convinsa ca datele si logica stau la baza unei strategii de business eficiente.

 Inscrie-te la Gomag Virtual Summit chiar acum!