Invitat

Marian HURDUCAS 
Fondator @HURDUcast

Gazda

Cosmin DARABAN
CEO&CO-Founder @ Gomag

Despre Marian Hurducas


​Are cel putin 10 ani de experienta in comunicare si marketing digital, si cam tot atatia in media ca jurnalist radio. Le-a facut in paralel pana a devenit antreprenor si a pus bazele Necktie Agency, la Cluj. Apoi s-a mutat la Bucuresti peste noapte si-a luat-o de la capat din pozitia se consultant de marketing si strategie de comunicare.

A coordonat si elaborat strategii pentru departamentele de digital ale unor evenimente sau festivaluri de anvergura precum Transilvania International Film Festival. Lucreaza cu branduri nationale din pozitia de digital manager sau consultant. Sykes Romania, Transilvania Film, Romania neimblanzita si Bilete.ro sunt cateva dintre ele.

Face parte din juriul Galei GPeC, cel mai mare eveniment eCommerce din Europa Centrala si de Est, unde analizeaza constant intre 100 si 150 de magazine, din punctul de vedere al comunicarii si marketingului.

In prima parte a anului 2019 a lansat unul dintre cele mai populare podcasturi din Romania, HURDUcast. In primele 3 saptamani de la lansare a ocupat locul 1 in Apple Podcasts Romania, la categoria Top Shows, dar si in sectiunile New and Noteworthy & Society and Culture. Printre parteneriatele dezvoltate in jurul acestui produs se numara si unul cu Bitdefender.

Sustine prezentari si traininguri la evenimente de profil consacrate si, totodata, traininguri corporate. Ultima data a fost vazut ca speaker la Webstock si trainer la GPeC, Dalles GO sau Start Up Your Life.


Copyright 2019 Gomag Virtual Summit