Ionut MUNTEANU
Managing Partner & Trainer @ WebDigital

Pe scurt, Ionut este un student perpetuu al mintii umane, un marketer pasionat si un antreprenor cu norma intreaga.

Este licentiat in psihologie si sociologie si are o experienta extensiva atat din perspectiva clientului, cat si din cea a agentiei. A imbratisat minunile marketingului online de peste 10 ani si se afla intr-o continua cautare si optimizare a celei mai bune formule de marketing, care sa imbine curiozitatea despre comportamentul oamenilor si predictabilitatea.


La acestea, se adauga spiritul antreprenorial, care s-a concretizat in cea mai mare realizare profesionala a sa: WebDigital – agentie specializata in PPC Marketing, fondata in 2009, cu peste 100 de clienti activi in portofoliu.


Ca speaker si trainer certificat, Ionut poate fi gasit ori in amfiteatrele universitatilor, invitat de profesorii de marketing pentru a ii ajuta pe studenti sa se apropie de minunile marketingului digital sau vorbind in workshop-uri atat in Romania, cat si in afara tarii, in principal la evenimente de e-commerce, dar si la evenimente generale din industria digitala.


Ionut este, de asemenea, co-fondator al celui mai vechi eveniment de SEO si PPC Marketing din Bucuresti, ”Lumea SEO PPC”, ce are ca scop adunarea tuturor specialistilor din industria digitala in fiecare luna, atat ca prieteni, cat si ca profesionisti.

 Inscrie-te la Gomag Virtual Summit chiar acum!