Calin IEPURE
CEO bizz.club România
Antreprenor, Trainer, Speaker, Facilitator & Autor

Despre​ Calin Iepure

Crede cu tărie că “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie "pregătiți" atunci când se ivește oportunitatea.

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației
Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Astăzi Călin coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din
România - bizz.club. Este totodată fondator al mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională: SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game și De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială. Mai nou este și master trainer pentru mentorii de business din școala antreprenorială creată de Cristian Onețiu: Business Mentors.

Călin este co-autor a mai multor cărți și audiobook-uri cum ar fi

Jocul Vânzării - TOT ce știe un vânzător de TOP... și ceva în PLUS
BANII muncesc pentru mine - drumul de la depedență la Independență Financiară
Fișa Postului de Antreprenor - Harta oricărei afaceri cartografiată împreună cu Gigi Nacev
Călătoria Speakerului - De la ucenic la maestru în arta vorbitului în public
Metoda Active Reviewing - Un ghid practic pentru traineri și coordonatori de training

Este specializat ca trainer, speaker, facilitator, coach, facilitator și consultant în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership, antreprenoriat, educație financiară, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.
Câțiva dintre antreprenorii “antrenați” de Călin sunt:
Ștefan Mandachi – “constuctorul primului kilometru de autostrada din Moldova” și fondator Spartan, Ovidiu Toader – Antreprenor, Adrian Bădescu – Owner Medici’s, Pera Novacovici - bloger, psiholog, coach, Adrian Erimescu – CEO Imobiliare.ro.Copyright 2020 Gomag Virtual Summit