Antoneta GALES
Autoare "Caietul fericirii"

Despre ​Antoneta Gales

​Antoneta Galeș a decis să se dedice consultanței în dezvoltarea oamenilor și a organizațiilor după peste 20 de ani de experiență în domeniu. Până în 2018 a fost director de resurse umane, comunicare și dezvoltare într-o companie importantă din retail.
Ca trainer, coach și consultant, toate acțiunile sale sunt îndreptate către crearea unui mediu care să pună în valoare calitățile și punctele tari ale fiecărui om.


Consideră că sănătatea mentală și emoțională înseamnă starea în care suntem plini de resurse și facem față mai bine încercărilor prin care trecem, pe de o parte, iar pe de alta, suntem mai echipați cu abilitățile necesare de a fi conștienți și de ceea ce e bine în viața noastră. În 2019 a publicat Caietul Fericirii un instrument pentru creșterea capacității de atenție și observație, de analiză a gândirii, care are drept consecință creștetea nivelului stării de bine.


Dincolo de specializările în resurse umane, este art-terapeut Phronetik, Solution-focused Coach și Mental Health Facilitator Trainer.
Scrie romane polițiste sub pseudonimul Tony Mott.Copyright 2020 Gomag Virtual Summit