Invitat

Adi PLOSCARU  
Fondator @AP DEVELOP 4EX

Gazda

Cosmin DARABAN
CEO&CO-Founder @ Gomag

Despre Adi Ploscaru


​​”Stii cum se spune, daca ceea ce cauti este pe cineva care sa-ti schimbe viata, e suficient sa te uiti in oglinda. E la fel de valabil si cand vine vorba despre a schimba viata afacerii tale. Tine de tine sa o faci si de mine sa iti fiu alaturi.” – Adi Ploscaru – Trainer, Consultant in finantarea afacerii, Business Coach

Am o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar-bancar. In toata aceasta perioada am lucrat cu peste 400 de companii mici si medii, cunosc indeaproape atat finantatorii, cat si provocarile cu care te poti confrunta ca antreprenor si manager al unei afaceri in Romania.

Ceea ce iti ofer nu este doar informatie, ci o intelegere reala a modului in care functioneaza financiar afacerea si cum poti obtine si gestiona eficient resursele de care ai nevoie in procesul demararii si dezvoltarii companiei tale, fie ca esti antreprenor sau manager.

Sunt alaturi de tine pentru a transforma fiecare ‚nu stiu’, ‚nu am cum’, ‚nu am timp sa ma ocup de zona financiara’ intr-o oportunitate de a te conecta cu adevaratul potential al afacerii tale. Gandeste-te la mine ca la o extensie a ta. Te ajut sa intelegi. Sa iti intelegi mai bine afacerea si cum poti transforma finantele ei din obstacol in aliat, ca sa o conduci si sa o dezvolti mai bine.

Daca vrei, e la fel ca si cu corpul tau. Seamana cu atatea altele, dar in acelasi timp e unic. Si abia atunci cand il cunosti si stii cum functioneaza poti sa ii dai ceea ce i se potriveste.

Sunt Adi Ploscaru. Alaturi de tine, de la finantare la dezvoltare.

Activitati desfasurate:
‑ Trainer, Consultant in ­finantarea afacerilor, Business Coach
‑ Fondator & Manager General AP DEVELOP 4EX
‑ Speaker la evenimentele Business Days (Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Sibiu, Constanta, Bucuresti) in sesiunile de educatie ­financiara, la workshop-urile de management & strategie (management fi­nanciar, finantarea afacerilor, plani­care si gestionarea e­ficienta a resurselor ­financiare);
‑ Trainer si Mentor la BD Leadership Bootcamp – Planificare si bugetare – program unic, in
Romania, de mentorat si suport ghidat pentru dezvoltarea abilitatilor manageriale si de leadership.
- Realizator TV – BiziliveTV - emisiune Departamentul FinanciarCopyright 2019 Gomag Virtual Summit